Final feina





       

                      
               1. Torna a penjar la imatge del quadre La dona a la finestra de Dalí al teu blog i també la història que vares escriure.

La qual que sobre pare la va detenia sobre somnis que ella havia llegades a somiar des de petita amb explorar però que sumi casa.

Aquells pares no li permetien sortir por MOTIUS que la vida l'unípede portarà Moltes coses que podria perjudicar sumi futur.

En una tarda amb el sol molt amagat front super casa amb el Roses por sumi rostre que pensava que el sol només no quede estar al matí i Perquè no podria estar també en la nit.

No som llibres Búnquer voldríem del nostre destí. Pensava ella Perquè en super situacions no podia fugir de du port destí.









               2. Activitat final: Amb totes les eines que t'he donat ara arriba l'hora que, a partir de la història que tu mateix/a has creat, escriguis un poema. Ha de tenir quatre estrofes de tres o quatre versos cada una, com a mínim. Anima't, i  li podrem mostrar a na Carolina, estarà contenta. Pensa que ja tens la protagonista del poema i l'argument, ja és molt.

                     Procura emprar les següents figures retòriques: Personificació, metàfora, comparació... i empra un llenguatge més bell...

Comentarios

Entradas populares de este blog