Entrada a petició dels alumnes

Resultat d'imatges de espiritus

     1. Cerca informació sobre els elements sobrenaturals que hi pugui haver al voltants de la humanitat i ho exposes al teu blog.

Records d'una altra vida

lukeyboy767 es trobava una tarda, quan tenia 16 anys parlant amb la seva mare sobre la vida, la reencarnació ... una conversa distesa. Arribat un moment, entre rialles li va dir a la seva mare "Saps? Estic bastant segur que recordo la meva vida passada ". Però a ella no li va fer gràcia. Quan li va preguntar per què s'havia posat seriosa ella va començar a dir-li al seu fill com havia estat aquesta vida passada de la qual parlava.

Li va parlar que era el fill d'una família pobra, el menor; que, en aquesta vida, el seu bressol va ser un calaix gran i que la seva mare era una dona alta, ossuda, sempre amb un monyo i un vestit llarg. Tal com ell ho veia. Semblava que parlava per la seva boca, reproduint, paraula per paraula, totes les imatges que el fill tenia en ment.

Atònit, el noi li va preguntar com era possible que sabés això, al que la seva mare va respondre: "perquè ja m'ho havies explicat abans. De nadó, quan vas començar a parlar m'ho deies moltes vegades. El pitjor va ser quan un dia vaig venir a jugar amb tu, i em vas dir que la teva altra mare estava darrere meu "


     2. Creus en els esperits? Per què? Cerca històries reals sobre el tema amb imatges.

Doncs jo no crec.

 3. Creus que els exorcismes són efectius de veritat? Has participat en algun? Conta la teva experiència i cerca'n de verídics per internet.
 


     4. Explica tres pel·lícules que tractin aquest tema i en fas la sinopsi. Penja imatges representatives.

 Bo aquesta pelicula es tracta que un nen viatja atravez de la seva ànima al màs alla i el es queda en coma i no desperta asta que la seva piadre viatja asta el màs alla a salvar-lo.



Resultat d'imatges de la pelicula de terror de insidious


Bo aquesta pelicula es tracta d'uns nens que estan marcat a morir.

Resultat d'imatges de la pelicula de terror

Aquesta pelicula es tracta que un grup de nois se'n van de inscurion amb els seus mestres i van a una granja i es fa malbé el autobos i es troba uns espantapajaros i li maten un per un asta que només pocs sobre viuen

Resultat d'imatges de la pelicula de terror del espantapajaros

N'hi ha alguna que sigui basada en fets reals?

No.

      5. T'ha passat algun fet paranormal? Si és que sí, ho expliques i si és que no, expliques alguna història que t'hagin contat.

Bo no han contado.

     6. Creus en els esperits? Justifica la teva resposta.
no crec.


Resultat d'imatges de espiritus

Comentarios

Entradas populares de este blog